STRIKKE, JEG? JADA

Jeg startet egentlig å strikke for leeeeeeenge siden.. men, travel hverdag betyr liten tid til slik. Nå har jeg bestemt meg for å prøve å bli ferdig med mitt pågående prosjekt, fordi jeg har nemlig ikke blitt ferdig med noen ting jeg har startet på før..eh, haha. Så nå skal jeg strikke litt, hver dag. For det er jo så gøy, men jeg glemmer det hele tiden av. Min mor strikker, å er kjempe flink, så er vell derfor jeg startet. Koselig å sitte på hytta med marius genser på, og beina på en puff og bare strikke. Litt avkobling.  

  


Oh yes, så langt har eg kommet. Jeg strikker marius genser, og har ikke kommet til mønsteret enda. Men jeg gleder meg veldig til jeg blir ferdig! I mens jeg strikker så ser jeg på litt serier, nå for tiden går det i Bones. Jeg tenker att når mønsteret begynner så blir det nok litt vanskelig å se på serie samtidig. Er så glad jeg har en mor som strikker, slik hun kan hjelpe meg når jeg trenger det. Jeg skal legge ut bilde så fort jeg er ferdig, jeg gleder meg!  

Kommende blogger: 
Fotoshoot fra sommer
Fotoshoot fra vinter
Voltige treninger
Horsemanship 
Min hverdag 
Hvordan ha tid til å trene? 
Godteri eller gulrot? 

#strikke #glede #hverdag #Marius #genser #glede #blogg 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Marte Johannessen

10.02.2017 kl.16:21

Flinkere enn meg til å strikke iallefall! Det er helt sikkert. Fin blogg du har fine deg :)

Maria Selliken

11.02.2017 kl.12:20

Marte Johannessen: Så kjekt du syns, tusen takk! :-)

Skriv en ny kommentar

Maria Selliken

Maria Selliken

21, Time

Jeg er noen sin datter, søster, tante, kjæreste, venn, kollega, bekjent og voksen. Jeg jobber som barne og ungdomsarbeider, og trives med det. På fritiden min så trener jeg til å bli en god dressur rytter. Lady er hesten jeg har hatt i snart 7 år, og har en Rottweiler som heter Bella på snart 4 år. Er nå på leting etter en stjerne til. Jeg håper dere vil følge meg. På instagram er det også mselliken!

Kategorier

Arkiv

hits