HERNING HINGSTEKÅRING!

Nå har jeg kommet hjem fra en god lang helg i Danmark. Derfor det ikke har vært noe blogging den siste uken. 

Dagene før var det mye som skulle gjøres så jeg glemte helt av å blogge, jeg var så gira på turen at jeg kunne ikke vente. På onsdags ettermiddag reiste vi til ferja i Stavanger og var kjempe klar. Vi hadde god mat på buffe og hadde det kjempe kjekt, men vi skulle tidlig opp så vi gikk til rommene slik vi fikk sove litt før vi skulle kjøre helt til Tyskland dagen etter. Vi kjørte direkte til Tyskland på Torsdag, men vi hadde et stopp for å spise frokost. Vi var så klart innom en heste butikk også hvor jeg handlet litt. Vi reiste så videre til Citi Marked hvor vi hadde storhandel av snop! Etter handel ble det ned i Flensburg for å spise god middag. Tilfeldigvis så var kelneren norsk, noe som var veldig festlig. Vi reiste tilbake til Danmark til hytten vi skulle bo på, der var alle andre kommet frem som vi skulle være der sammen med. 

Fredagen ble brukt til shopping inne på messa i Herning, vi var også å såg på Grand Prix dressur å sprang. Det var utrolig mye utstyr, så vi hadde ganske vondt i bena etter en lang dag gående her. På hytten koset vi oss med lasagne, og guttene fyrte i stampen å koset seg med et bad etter de hadde tilbragt dagen i gokart. 

Lørdagen var alle sammen med til Herning, guttene var også med, vi gikk å kikket litt på hestebiler, staller, utstyr og så var vi i stallen å fikk se på alle de utrolig flotte hestene som var der. Jeg fant ett utrolig fint grått ull dekken som jeg kjøpte, jeg har lett så lenge etter ett grått ulldekken så jeg var veldig fornøyd! Vi hadde billetter til Auksjonen som skulle være halv 4, det var første gang vi har vært med på det så det var utrolig spennende. Hestene var utrolig flotte, å det gikk utrolig fort alt sammen. Det var dyre priser syns jeg, men samtidig så var det ikke så gale med tanke på hvor flotte og gode hester som ble vist frem. dyreste gikk for 700 000 og billigste for 80 000.  Etter Auksjonen var det bare en liten puste pause før det var på tide med GALLA SHOW, det er bare helt fantastisk kjekt! Vi hadde kjøpt oss godis og øl å satte oss så godt til rette så det går an i de stolene og storkoste oss! Mange flotte dressur ekvipasjer, og sprang. Det var også noe Trick riding og islendinger med. En liten miniatyr hest var også med og viste flott passage å greier noe som var så søtt. Hunder, dans, sang, ja det var mye. Showet ble avsluttet av den fantastiske Sezuan. Vi klarte jo å gå oss vill etter på, så vi fikk hjelp av noen dansker til å finne veien ut til bilen. 

Søndagen ble det mye rydding og vasking i hytten når vi stod opp, så var det avgårde til Herning for å nyte de siste timene vi hadde der. Vi måtte kjøre kl. 15.00, båten gikk 20.00 men vi må jo være der senest en time før, så vi hadde god tid. Vi fikk så klart rom rett over baren denne gang, så hele meg dirret jo når jeg skulle prøve å sove, noe som gjord at jeg ikke hadde den beste natten.. Mandag var det direkte på jobb, så jeg er noe redusert og sliten denne uken.. 

Vi fant ut at neste år må vi være til mandagen slik at vi får med oss alt på søndagen også. Jeg fikk endelig pakket ut alt i dag, og samtidig vasket jeg å ryddet litt i kjelleren for det ser jo alltid grusomt ut når en kommer hjem fra tur.. 

 

#Herning #Danmark #hest #danskvarmblods #Hingstekåring #hverdag #blogg #tur #reise #shopping #horse #girl #dressur #dressage #showjumping #sprang 

Én kommentar

May kari

18.03.2017 kl.15:04

Åååå det var SÅ kjekt!!! Neste år vil jeg være alle dagene og ha vip bord 😍😍😍

Skriv en ny kommentar

Maria Selliken

Maria Selliken

21, Time

Jeg er noen sin datter, søster, tante, kjæreste, venn, kollega, bekjent og voksen. Jeg jobber som barne og ungdomsarbeider, og trives med det. På fritiden min så trener jeg til å bli en god dressur rytter. Lady er hesten jeg har hatt i snart 7 år, og har en Rottweiler som heter Bella på snart 4 år. Er nå på leting etter en stjerne til. Jeg håper dere vil følge meg. mselliken på instagram og snapchat!

Kategorier

Arkiv

hits