Trenings klær!

JAA, jeg tok litt av å shoppet litt trenings klær som jeg kan bruke til hverdags som syklingen til togstasjonen, tur og andre ting. Jeg ble kjempe fornøyd med klærne. Jeg kjøpte to tights, en går og en svart. To gensere som var går og rosa. Ett par hvite sko, en grå sports BH og Booty Builder mini Bands. Den svarte Tightsen var litt gjennomsiktig å skoene litt for store men ellers er jeg super fornøyd! Det er kjøpt på x-life.no 
ellers så har jeg vært syk denne uken, rar i halsen og kvalmen så ikke helt vært meg selv. Onsdag var jeg oppe å gikk igjen så er så og si helt på topp igjen nå! Så glad jeg har en fantastisk steller som tar så godt vare på Ladyen min når jeg ikke kan gå i stallen! Dessverre så ble Lady litt vell ivrig på Torsdags treningen i sprang så hun sendte stelleren rett i veggen.. Tulle Lady. HOPPE...  Bella koser seg med Ronja som er hunden til mor og far. De er som søsken flest, men veldig søte. 


Rottweiler og Pincher labb 

Jeg sitter på hytten nå så det kommer en blogg om hytteturen på søndag! GOD PÅSKE!

Kommende blogger: 
Påskeferie 
Min hverdag 
Hvordan ha tid til å trene? 

Friendship 
Mine favoritter 

#Påske #rottweiler #hest #hund #hverdag #blogg #syk #frisk #Vår #Pincher #dyr #Trening #klær #shopping

 

2 kommentarer

Lilli

08.04.2017 kl.19:23

Fine plagg :)

Nora Piscopo

10.04.2017 kl.15:54

Så flotte klær! :)

Skriv en ny kommentar

Maria Selliken

Maria Selliken

21, Time

Jeg er noen sin datter, søster, tante, kjæreste, venn, kollega, bekjent og voksen. Jeg jobber som barne og ungdomsarbeider, og trives med det. På fritiden min så trener jeg til å bli en god dressur rytter. Lady er hesten jeg har hatt i snart 7 år, og har en Rottweiler som heter Bella på snart 4 år. Er nå på leting etter en stjerne til. Jeg håper dere vil følge meg. mselliken på instagram og snapchat!

Kategorier

Arkiv

hits