FANTASTISK

Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die tomorrow.

Denne helgen har vært så utrolig kjekk, det har vært langhelg å jeg har slappet mye av. Jeg ridde Lady både torsdag å fredag, hun var veldig fin. Ridde gjennom program på torsdag og trente på små volter og kontra galopp i volte på fredagen. På lørdagen så var det sykt fint vær, jeg og Einar Andre som er min kjæreste startet dagen med å gå en god tur sammen, vi hadde både Bella og Lady med. Vi ble greit varme etter den gå turen for å si det slik. Resten av dagen ble brukt til å se på sprang stevne og gjøre klar til voltige stevnet. 

I dag har det vært voltige stevne og det var veldig vellykket. Det startet med at det ble forsinket en halvtime, så det ble veldig stress i starten. Men vi klarte jammen å hente oss inn så det ble ikke noe problem på resten av stevne. Lady gjorde en god innsats i obligatorisk sammen med Oda og Vanessa. Hun hadde en god pause etter første økt, før det var ut å gjøre seg klar til skritt klassen som Tuva skulle starte. Da er det jeg som eg longør å det er veldig kjekt. Morsomt å spesielt å få lov å drive med en sport som jeg å tante barnet mitt kan gjøre sammen. Hun er så utrolig flink, å ikke minst så er det kjekt å se hvor mye hun vokser på å få drive med en slik sport. Etter Tuva var det Oda og Vanessa sin tur til å utføre Kür, som er like gøy å se på hver eneste gang! Lady var en stjerne som alltid. Hun var litt latere dette stevnet en normalt, men hun gjør det hun skal uten noen feil eller mangler. SUPER HESTEN! 

Tror ikke dere er klar over hvor mye arbeid det er å stelle i stand et stevne, alt som skal ordnes og fikses.. Alle menneskene vi trenger for å få ting til å gå rundt. Derfor trenger vi all hjelp vi kan få. Vi har en fantastisk leder som heter Ester Mossige, hun er gull verdt.. Hun arrangerer stevner om igjen og om igjen og står jammen for alt selv, vi er så heldige. Vi var å gjorde klar til stevne dagen før, å det er mange meninger om ulike saker og ting, å det er alltid Ester som må ta den siste avgjørelsen, det må bare være tøft. Denne tøffe dama fyller året idag, å hun brukte denne dagen på å være sammen med oss å lede nok et stevne! GRATULERE SÅ UTROLIG MYE MED DAGEN! Du er en inspirasjon, du er fantastisk!  

Alle på stevnet er kjempe koselige, det er en god atmosfære og alle ønsker hverandre lykke til og man er glade på hverandres vegne. Det er så kjekt å se hvordan alle utvikler seg for hvert stevne. De små som blir bedre og bedre, de som kommer opp i klassene og de som bare har helt råe moves på hesten! Dette er noen tøffe utøvere. Vi har hatt mange stevner på Sandnes og Jæren nå for voltigen, å håper alle som kommer er fornøyd og setter pris på at vi har stevner slik at de gode jentene å guttene får vise seg frem! 

Hesten som er laget av gull og diamanter ble jammen stevnets beste hest for TREDJE gang på rad. Jeg er så glad, og ikke minst så stolt av den lille vakre hesten min, som var så gal før og som nå gjør alt for oss. Hun er virkelig en stjerne, å hun betyr så utrolig mye for både meg å jentene i voltigen. 

 


Lady og Oda 


Stjerna må jo få kyss etter den gode jobben! 


Alle Lady jentene var supre i helgen! 


Meg å Tuva, SÅ STOLT AV DEG! 


Lady og Vanessa! Hun landet en god andre plass i dagens A-klasse. Gratulere så mye, du er god! SJEKK DEN SLØYFA! BESTE HEST! 

Nå er jeg så utrolig sliten og trøtt i bena etter å ha gått rundt i hele dag! Jeg å Eini (Einar Andre) tok oss den friheten til å kjøpe oss en pizza og kose oss med is til dessert! Nå skal jeg i badekaret og bare slappe av før jeg hopper i seng og er klar til en ny jobb uke. Så er det jammen dressur stevne til helgen.. Gruer meg veldig allerede.. har ikke nerver til det der. Håper dere får en fantastisk søndags kveld før en ny uke starter! 

 

 

#stevne #vaulting #voltige #best #hest #nr1 #hverdag #helg #blogg #jente #gøy #morsomt #fantastisk 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Selliken

Maria Selliken

21, Time

Jeg er noen sin datter, søster, tante, kjæreste, venn, kollega, bekjent og voksen. Jeg jobber som barne og ungdomsarbeider, og trives med det. På fritiden min så trener jeg til å bli en god dressur rytter. Lady er hesten jeg har hatt i snart 7 år, og har en Rottweiler som heter Bella på snart 4 år. Er nå på leting etter en stjerne til. Jeg håper dere vil følge meg. mselliken på instagram og snapchat!

Kategorier

Arkiv

hits