Glemsom?

hm, jeg? Ja jammen.. 

Hei dere, ja nå har det seg slik at det er over en uke siden jeg blogget.. Hva skjer? Jo det som skjer er at jeg faktisk har glemt det.. FLAUT! Det har ikke helt blitt en rutine å blogge enda, så med en gang jeg har mye å gjøre så kommer jeg faktisk ikke på det, jeg må bli bedre til det! Det har vært så sinnsykt travelt nå den siste uken at jeg har nesten ikke fått tenkt meg om.

Det var stevne helg i helgen som var, jeg og Lady startet på lørdagen i LA:3 noe som jeg gruet meg helt ekstremt til. Det gikk veldig bra, jeg forsov meg til og med så jeg hadde veldig dårlig tid men alt gikk supert. Lady var veldig fin, men hun var litt gapete med munnen sin, noe jeg fryktet siden jeg har ridd litt mye med bitt i det siste og da blir hun slik på grunn av munnvikene startet og få sår.. Det ble et godt gjennomført program men en del små feil så klart, hun gapet jo så da blir det jo litt trekk og ellers er det veldig pirk. Men jeg var fornøyd med innsatsen og 60% sammen lagt av begge dommerene. Jeg valgte å trekke meg fra søndag og mandag grunnet hun gapet og jeg er veldig redd for å få sår i munnvikene igjen, hesten kommer først! Men det betydde ikke att jeg kunne slappe av, det er alltid noe å gjøre når det er stevne! 

Tirsdag var det jobb igjen å jeg skulle jobbe overtid, så jeg var hjemme ca klokken 19.00 da var jeg rimelig sliten og klar for sengen. Onsdag var det jobb og så rett på den store sommerfesten på Forus. Det ble en våt fornøyelse, men veldig koselig og kjekt å endelig få være på konsert og se noen store artister! Justin Bieber leverte så klart, han er jo bare så flink! Fy søren han har vært flink, å ikke minst så talentfull han er i flere ting. Han har mye hate, men heldigvis mye love også. Det trenger man når man er så mye i rampelyset. 

I dag har min kjære Bella vært hos dyrlegen for den årlige sjekken og vaksinen, hun var heldigvis frisk som en fisk! 

I morgen er det helg å det ser jeg frem til. Det blir bare å slappe av og planlegge og pakke til Sverige turen for på ONSDAG så reiser vi jammen av gårde til CVI stevne i Flyinge. Fytti så spennende og litt skummelt! Håper dere følger med på reisen for dette blir konge! 

 

#glemsom #sommerfest #justinbieber #love #hate #hverdag #blogg #sport #hest 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Selliken

Maria Selliken

21, Time

Jeg er noen sin datter, søster, tante, kjæreste, venn, kollega, bekjent og voksen. Jeg jobber som barne og ungdomsarbeider, og trives med det. På fritiden min så trener jeg til å bli en god dressur rytter. Lady er hesten jeg har hatt i snart 7 år, og har en Rottweiler som heter Bella på snart 4 år. Er nå på leting etter en stjerne til. Jeg håper dere vil følge meg. mselliken på instagram og snapchat!

Kategorier

Arkiv

hits