Ankomst og veterinærsjekk

Ja endelig kom vi oss avgårde til Sverige, onsdag startet turen og nå sitter jeg i senga i Sverige og er helt utslitt.. Skal stå opp kl. 05.00 og da er det full kjør hele dagen. Vi har hatt vetsjekk av hestene og en liten treningsøkt før kvelds. 

Alt om denne turen kan dere faktisk få være med å se og oppleve. Vi har med oss på laget en som heter Geoffrey Woolson som trener voltige selv fra USA, han er sammen med Anna Mossige som også bor i USA men som kommer fra Norge og representerer Norge. Han lager en vlogg på youtube om sommeren sin, og da er så klart hele turen med! Så jeg tenkte jeg ikke trengte skrive så mye før hele helgen er over, for dere kan gå inn og se alle videoene etter hvert som han poster dem. Vi har et kamera i tryne hele tiden haha. 

Her kommer linkene til videoene så langt: 

Video 1: dagen før avreise 

Video 2: NÅ REISER VI 

Video 3: SVERIGE! 

Dere må se dem, de er så bra! Det blir forhåpentlig vis video hver dag så følg med! Jeg kommer til å skrive en lengre blogg når jeg kommer hjem men så lenge jeg er her nede i Sverige så får jeg ikke den tiden jeg trenger til det. Men vi stor koser oss til tross for mye stress og utrolig mye nytt. Super spennende, og lærerikt og litt skummelt. 

Håper dere følger med og liker det dere ser, gjerne legg igjen en kommentar. 

#blogg #hverdag #CVI #sverige #voltige #spennende #internasjonalt #stevne #følgmeg #fun #amazing #sverige #flyinge #hest #konkurranse 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Selliken

Maria Selliken

21, Time

Jeg er noen sin datter, søster, tante, kjæreste, venn, kollega, bekjent og voksen. Jeg jobber som barne og ungdomsarbeider, og trives med det. På fritiden min så trener jeg til å bli en god dressur rytter. Lady er hesten jeg har hatt i snart 7 år, og har en Rottweiler som heter Bella på snart 4 år. Er nå på leting etter en stjerne til. Jeg håper dere vil følge meg. mselliken på instagram og snapchat!

Kategorier

Arkiv

hits